Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dołączę się do projektu Metina :)

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^

^
^
^
^

^
^
^
^

^

^
^
^
^
^
^

Witajcie

Z tej strony venoms.

Piszę ponieważ dołączę do jakiegoś projektu metina :) Teraz nadchodzi czas wakacji i będę miał więcej czasu więc czemu by nie.

!!! Oczekuję zgranej ekipy nie współpracuję z dziećmi to mówię na starcie !!!

Coś o mnie:

- Mam na imię Maciej (pewnie niektórzy już wiedzą)

- W lutym kończę 19lat

- Interesuję się programowaniem (C++,Phyton,Lua,PHP), tworzeniem serwerów metina oraz zarządzaniem nimi

- Uczęszczam na uczelnię o kierunku Programistycznym oraz zaocznie Zarządzanie Sieciami Internetowymi

- Z metinem styczność mam od paru lat, głównie tworzeniem serwerów

- Osobiście nie lubię grać w metina a nawet nienawidzę :) Jednakże tworzenie serwerów jest moją główną pasją

- Jestem towarzyski, elokwentny oraz wyrozumiały i zaparty w tym co zaczynam robić, jeżeli nie skończyłem nie przestaję chociaż miał bym spędzić nad tym duuuużo czasu

- Przeznaczenie czasu do tego zajęcia jest w miarę duże. Głównie po 5h dziennie oraz po godzinach 23:00 do rana

- Posiadam "małą" serwerownię pod metina/mc itp. Jako chyba jedyny rozdałem ponad 350+ darmowych VPS'ów większości użytkownikom na tym forum. Jednakże zaprzestałem tego z prostego powodu - Nawet nie dostawałem prostego słowa "Dziękuję"

- Osoby które jednak się załapały się na nie , to do dzisiaj ich serwery stoją jeden ma nawet 652dni za co dziękuję

- Posiadam dobrą opinię, nikomu się nie narzucam, nie lubię konfliktów sprawy wolę załatwiać polubownie bez większych awantur

- Nie na widzę osób które robią serwery metina na siłę... Bez większej wiedzy myśląc, że zrobili coś mega. A tak na prawdę pada to po tygodniu.

Teraz o samym doświadczeniu z metinem:

- Edycja Clienta jak i plików serwerowych

- Administracja Bazą Danych

- Zabezpieczenia serwerowe jak i po stronie clienta

- Stały monitoring serwerowy

- Dodawanie wielu fajnych rzeczy, które rozkręcają serwer i go urozmaicają

Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość :) Tutaj bądź na privie/gg/skype. Moje dane macie poniżej.

Pozdrawiam Venoms

photo-1114398.png?_r=1397294314

Opublikowano

Polecam serdecznie i po wypowiedzi widać,ze w miarę ogarnięty.

Opublikowano

Cześć. Twoja oferta jest dosyć ciekawa, lecz osobiście chciałbym stworzyć projekt Metin2, mam sponsora. Ja zajmuję się TS3 oraz FORUM. Szukam osoby od plików. Mam cały plan serwera.

CIx1zoG.png

Opublikowano

Dzięki panowie za dobrą opinię :) każda taka osoba jeszcze bardziej mnie zachęca do pracy i dalszego rozwijania się.

Napisało do mnie wiele osób dziękuję :) na pewno uda mi się coś wybrać ciekawego .

Opublikowano

Hmm, nie widzę żebyś wypowiadał się za często w dziale Tutoriale lub dodawał jakieś nowe tematy, ale czasami można spotkać Ciebie w różnych tematach i większości masz racje, dlatego nie mam jakiś większych wątpliwości i chyba można polecić ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

F5.

Dzięki za opinię i za wszystkie wiadomości dostałem wiele ciekawych propozycji :)

No sorki. Otworzenie tematu

07 czerwiec 2014 - 16:22

Pierwszy Refresh

08 czerwiec 2014 - 17.47

Jeżeli dla was to nie jest 24h To Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...